Избранные товары

Пока нет товаров, добавленных в избранное

Отзывы

  • Роман 10 июня 2020

    Poonda:доступні ціни,приємне спілкування,увага до клієнта.До зустрічі!

    Poonda: Дякуємо, Роман! Удачі Вам і благополуччя у всьому! Ласкаво просимо!

    Степан 09 июня 2020

    Перший раз робив замовлення на цьому сайті, спочатку він видався мені підозрілим ще й були затримки з відстеженням посилки на Укрпошті, але все закінчилося добре :) . Я отримав все що замовляв, гарно запаковане і вчасно! Дякую за безкоштовну доставку :)

    Poonda: Дякуємо, Степан! Дійсно, номер посилки Укрпошти не відразу з'являється в результатах пошуку, зазвичай на наступний день. Але ми тут нічого не можемо зробити. Сподіваємось, що Укрпошта допрацює свій сервіс, щоб Вам було зручно, а нам спокійніше) Дякуємо Вам за довіру і добрі слова! Успіху і процвітання Вам !!!

    Олена 08 июня 2020

    Відмінний сервіс, чудовий консультант, магазин надійний, доставка швидка, товар відповідає опису. У випадку надзвичайних - ситуацій - реагують швидко і на користь клієнта. Найтепліші враження) Буду купувати тут ще! І всім рекомендую Poonda!

    Poonda: Дуже дякуємо, Олена! Ви чітко позначили те, що є головним у нашій роботі. Ваші такі теплі слова мобілізують на усунення деяких наших недоліків:-) Удачі, здоров'я, успіхів і процвітання Вам! Дякуємо!!!

  • Светлана 30 мая 2020

    Спасибо огромное, заказ получила, очень быстро!Приятный и внимательный продавец!!?

    Poonda: Спасибо, Светлана! внимательный продавец под вопросом?:)) Удачи, успехов Вам и добра во всём!!!

  • Кристина 07 мая 2020

    Быстрое и качественное обслуживание!Быстрая отправка!Вообще очень хороший магазин, буду обращаться ещё.Спасибо Вам за качественную работу!

    Poonda: Благодарим, Кристина! Очень приятно, спасибо!) Добра, успехов и процветания Вам!