Избранные товары

Пока нет товаров, добавленных в избранное

Отзывы

  • Тетяна 11 октября 2018

    Заказувала Пастель Pentel Oil Pastels PHN-50, количество цветов 50.Дуже оперативно зі мною зв"язалися і швидко вислали посилку.Рекомендую цей магазин.

    Poonda: Дякуемо, Тетяна! Нам дуже приємно, що Вам все сподобалося) Успіхів Вам і благополуччя у всьому!

    орест 23 сентября 2018

    отримав замовлену PILOT ANIMAL - оперативно, з якісним фаховим поясненням,ЧУДОВО, ДЯКУЮ. Задовільнятиму свої канцелярські примхи напевно у ВАС, ЗРОСТАННЯ ВАМ І ЗБАГАЧЕННЯ.

    Poonda: Шановний Орест, дуже вдячні Вам за добрі побажання і коментар! Завжди раді Вам, ЛАСКАВО ПРОСИМО! УСПІХІВ ВАМ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ У ВСЬОМУ!

  • Юрий 11 сентября 2018

    Чётко! Быстро! Удобная обратная связь через e-mail. Спасибо!

    Poonda: Спасибо, Юрий! Удачи Вам и всего самого доброго!

  • Юлія 06 сентября 2018

    Чудові ціни, широкий асортимент, швидка доставка, якісне обслуговування: все в одному! Лише приємні враження від співпраці, обов'язково ще звернусь і сміливо раджу іншим!

    Poonda: Дуже приємно отримуати теплі слова! Ми раді з Вами працювати!Звертайтесь до нас ще, а ми в свою чергу обов`язково порадуємоВас асортиментом, сервісом і просто гарним настроєм.Гарних вихідних!!!!!!!

    Олександра 04 сентября 2018

    Дякую за найоперативнішу доставку в моєму житті! :) Також дуже тішить асортимент та ціни магазину. Обов'язково буду замовляти ще!

    Poonda: Дякуємо Вам за приємні та теплі слова для нашого інтернет-магазину.Ми завжди раді працювати для Вас !Звертайтесь ще, нам приємно з Вами працювати.Гарного настрою та позитивних емоцій!!!!!!!!